Broj pregledavanja: 935

ROVINJ - POSLOVNA ZGRADA ZA POLIKLINIKU, OSIGURANJE, BANKU,

ID: 2352
Poslovna zgrada , prodaja
2.000.000,00 € 15.048.560,00 kn
Površina: 1.472,00 m²
Sobnost: 15
Kupaona: 15
Grad
Rovinj
Šira lokacija
Rovinj
Cijena/m²
1.358,70 €
Površina
1.472,00 m²
Površina okućnice
1683
Sobnost
15
Kupaonica
15
Katnost
-1,pri,prv,dru /2
Parking / Garaža
1
Stanje
Roh bau

Tel.: 095 855 9812

management@bestcroatianproperties.com

 

Ova nova poslovna zgrada od 1472,10 m2 brutto površine sagrađena je na zemljištu 1683 m3 na samom ulazu u grad Rovinj, u poslovnoj zoni Štanga.

U neposrednoj blizini nekretnine nalaze se trgovački centri, AC Zubak...

Sama nekretnina je idealna za otvaranje poliklinike, Banke, Osiguravajuće kuće, Doma za starije i nemoćne, razna predstavništva ili uredske prostore...

Nekretnina je izgrađena do razine visokog Roh-bau-a.

 

Ovi novi vrlo elegantni i  dobro isplanirani poslovni prostori, te vrhunska oprema, nude kupcima, potpunu autonomnost i vrlo visoku kvalitetu ugrađenih sadržaja, neophodnih za rad  jednog modernog poslovnog prostora.

Poslovna je zgrada predviđena da djeluje po  pravilima „inteligentne kuće“, što se između ostalog odnosi na:

- individualni sustav grijanja i klimatizacije, s neposrednim mjerenjem utroška energije za svaku poslovnu jedinicu, video nadzor, alarmni sustav,protuprovalna vrata, internet priključak , max-tv, telefonski  priključak,

- upotreba modernog dizala iz podzemne etaže do II kata (prilagođeno i osobama sa smanjenom pokretljivošću),

- sanitarni čvorovi na svim etažama u hodnicima, uz mogućnost izgradnje sanitarnog čvora ili umivaonika u svakom poslovnom prostoru,

- upotreba  nadzemnog  parkirnog mjesta s ukupno 30 (trideset) parkirnih mjesta, (u koji su uključena i parkirna mjesta za osobe sa smanjenom pokretljivošću)

Zgrada se odlikuje odličnom zvučnom i toplinskom izolacijom,(jer je ugrađena najkvalitetnija Schϋco aluminijska stolarija s Izo- Low E termičkim staklima 4-16-ARGON-4 i lamistal staklima otpornim na udarce, te Demit fasada sa stiroporom od 11 cm i vrlo kvalitetnom i dekorativnom akrilnom bojom.

Poslovna se zgrada sastoji od; Po+P+2, s već definiranim prostorima različite kvadrature, od cca. 25 m², 43 m², 50 m²  i 100 m², do sveukupno  339 m² neto površine, po svakoj etaži, s fleksibilnim mogućnostima izmjene veličine  tj. kvadrature poslovnih prostora, s obzirom na to da je zgrada izgrađena po principu skeletnog sistema, na  jakim nosećim stupovima, s izvrsnom  statičkom otpornošću na prirodne i vremenske nepogode, pa se pregradni zidovi mogu mijenjati prema vlastitim potrebama, ovisno o namjeni.

U Poslovnoj  zgradi, na  tri nadzemne etaže,nalazi se ukupno 15 poslovnih prostora  i 9 sanitarnih čvorova s 15 toaleta, i na jednoj podzemnoj etaži, nalazi se 6 poslovnih prostora i 2 sanitarna čvora s dvije toalete, garderobama i tuševima.

Na svakoj nadzemnoj etaži od  339 m2,  nalazi se po 5 poslovnih prostora različite površine od 25 m2, 43 m²,  do 50 m2 i 100 m2, i 3 sanitarna čvora, s pet toaleta, a u podzemnoj etaži, od 240 m², nalazi se 6 poslovnih prostora, od 25 m2 i 2 sanitarna čvora s dvije toalete, garderobama i tuševima.

 

Prodaja navedenih poslovnih prostora, uključuje mogućnost privođenja namjeni za djelatnost koja se želi obavljati prema definiranim standardima, a koje imaju sljedeću kvadraturu:

- 1 etaža = 243,44 m2 neto površine

-prizemlje = 338,86 m2 neto površine

- I  kat : 338,97 m2 neto površine

- II kat : 339,14 m2 neto površine 

 

Za  Poslovnu zgradu ishođena je Lokacijsku i Građevinsku dozvola, te se prema iskazanom interesu kupca, može naknadno dobiti uporabna dozvola za obavljanje bilo kojih navedenih uslužnih djelatnosti. Vlasništvo nekretnine je uredno, te nekretnina nije opterećena.

Navedena ponuda proizlazi iz činjenice, da je grad Rovinj, destinacija namijenjena razvoju elitnog turizma, s gostima  veće platežne moći, a takva zahtjevnija struktura gostiju, osim sunca i mora, svakako želi i kvalitetne sadržaje, odnosno uslugu, koja se u navedenim poslovnim prostorima sa sigurnošću može ponuditi.

 

KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!

Ostali podaci

 • Stolarija:
  ALU stolarija
 • Udaljenost od centra:
  1000 m
 • Prijevoz:
  Autobus
 • Udaljenost od prijevoza:
  1 min
 • Godina izgradnje:
  2017

  Dozvole

 • Građevinska dozvola
 • Lokacijska dozvola
 • Vlasnički list

Opis nekretnine

 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
 • Pozicija:
  Uz glavnu prometnicu
 • Osnovna infrastruktura:
  Gradski vodovod, Plin, Struja, Telefonska instalacija

Prostorije (objekti) uz nekretninu

 • Parking
 • Podrum
 • Skladište
 • Vrt
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.